Bordfodbold

bordfodbold

Bemærk: På siden herunder ser du informationerne fra stævnet i 2016. Vi er i de kommende måneder igang med at planlægge 2017-versionen, og vil opdatere siden undervejs. Men indtil da, kan du som udgangspunkt regne med at regler, ruter, tider m.m. så vidt muligt vil ligne 2016-versionen, hvor det giver mening.


2016-versionen af Elektronik Cup er nu afholdt.
Du kan se billeder fra 2016 og resultater fra 2016.

Tak for et godt stævne!


Informationer fra 2016:

Start-tid: 15.15.

Turneringen er delt i 2 grupper, hvor der spilles alle-mod-alle.

Holdene dømmer selv kampen. Hver kamp spilles bedst af 3 sæt og først til 5 mål. I gruppe 1 (hvor der er færre hold), kan der inden kampen aftales at der i stedet spilles bedst af 5 sæt, hvis BEGGE hold er indstillet på det.
Nummer 1 og 2 fra hver pulje går videre til semi-finalerne. Vinderne af semi-finalerne mødes i en finale, mens de to tabere af semi-finalerne mødes i en bronze-kamp. Hvis tiden er til det, kan der i semi-finaler, finalekamp og bronze-kamp inden kampen aftales, at der i stedet spilles bedst af 5 sæt, hvis BEGGE hold er indstillet på det.

Der spilles på 2 borde af typen Garlando 5000 og turneringsbolde af typen Garlando Orange.

Bemærk: Da mange deltagere også forventes at deltage i andre discipliner, er der ikke fra starten fastsat tidspunkter for kampene, som i stedet vil blive spillet efterhånden som deltagerne har mulighed for det. Kig derfor ofte forbi bordene for at koordinere, hvornår jeres kampe kan spilles.

Tildeling af point i gruppespillet:

  • Vundet kamp: 2 point
  • Tabt kamp: 0 point

Ved pointlighed gælder følgende:

  • Indbyrdes kamp
  • Målscore (difference)
  • Flest scorede mål
  • Lodtrækning