Mountainbike stafet

mountainbike

Bemærk: På siden herunder ser du informationerne fra stævnet i 2016. Vi er i de kommende måneder igang med at planlægge 2017-versionen, og vil opdatere siden undervejs. Men indtil da, kan du som udgangspunkt regne med at regler, ruter, tider m.m. så vidt muligt vil ligne 2016-versionen, hvor det giver mening.


2016-versionen af Elektronik Cup er nu afholdt.
Du kan se billeder fra 2016 og resultater fra 2016.

Tak for et godt stævne!


Informationer fra 2016:

Starttid: Kl. 15.20. (Briefing omkring ruten m.m. umiddelbart efter stævnevelkomsten kl. 15.00).

Hvert hold kører 3 omgange på den markerede rute, der er ca. 15 km. Holdet bestemmer selv kørerækkefølgen, og om én fx tager flere omgange. Skift foregår ved at tidtagnings-chip’en overrækkes holdets næste deltager inde i målområdet. Holdets samlede tid bestemmer placeringen.
NB! Arrangørerne af Elektronik Cup kan ikke drages til ansvar for hverken materiel eller personskade og der skal bæres cykelhjelm under MTB løbet. Det er den enkelte kørers ansvar at overholde alle færdselsregler; der må kun køres på offentlige veje og stier samt den officielle MTB rute.
Rutebeskrivelse:

  • Ruten starter ved Vestbjerg stadion hvorfra der køres mod vest ad Mejlstedvej indtil Blomsterbakken.
  • Der køres op ad Blomsterbakken og drejes til højre, hvorefter cykelstien til Hammer bakker følges, hvor der køres på Søhusevej indtil der føres ind på den blå MTB rute i Hammer bakker.
  • Der køres på en del af MTB-ruten indtil Vodskov, hvorefter der køres nordpå gennem bakkerne indtil der drejes til venstre ad Vesterbæk indtil vi igen kommer ind på Søhusevej som følges tilbage til Blomsterbakken og Mejlstedvej for til sidst at være tilbage på Vestbjerg stadion.

Der vil være markeringer af ruten undervejs.

Ruten gennemgås fælles inden løbet sættes i gang. Vi vil gøre opmærksom på at der på den blå MTB rute er flere drops som kræver agtpågivenhed, og de hop der er på ruten må ikke anvendes. Den blå MTB rute er single track og overhaling af andre kørere er derved svær. Vi henstiller til at den enkelte kører tager hensyn til de andre deltagere.

BEMÆRK: Da ruten går ind over private lodsejeres grund, er der en lille risiko for at dele af ruten vil blive ændret. Hvis det sker, vil information om ændringerne komme ud til alle kontaktpersoner hurtigst muligt

Ruten kan downloades som GPX-fil.

Visning af ruten:

mtb-rute

 

Højdeprofil for ruten:

mth-højde-profil